3D Crest Whitestrips

Benzile pentru albirea dintilor 3D Crest Whitestrips sunt solutia perfecta pentru a putea obtine un zambet de invidiat. Ei sunt usor de aplicat, au un pret optim pentru peformanta pe care o ofera si se utilizeaza intotdeauna in siguranta si fara niciun risc pentru sanatatea celor care ii aleg ca solutie de albire dentara.

Rezultatele de albire oferite de aceste benzi sunt similare cu cele ale tratamentului cu laser.

Fixarea lor se face cu ajutorul unui sistem avansat si inovator, tehnologia Advanced Seal fiind foarte importanta in aceasta privinta. Costul ridicat al procedurilor cu laser sau cu alte substante, executate in cabinetul dentar i-a facut pe oameni sa recurga la aceasta solutie foarte buna de albire dentara, care ofera rezultate imediate oricui o incearca.

Nuanta dintilor tai va deveni cea dorita dupa doar cateva zile de folosire a produsului pe care ti-l punem la dispzoitie.

Pentru a avea dinti mai albi cu ajutorul produsului 3D Crest Whitestrips nu e nevoie sa porti niciun aparat special, asa cum se intampla cu kiturile de albire a dintilor care pot fi cumparate din farmacii. In cazul kiturilor de albire pentru care se foloseste un aparat ce se aplica pe dinti, utilizatorul trebuie sa respecte strict anumiti pasi si sa tina aparatul intr-o anumita pozitie, ceea ce se dovedeste lipsit de confort pentru el.

Dupa doar 3 zile de la prima aplicare a benzilor de albire, rezultatele se vor vedea foarte bine, iar dupa 20 de zile de tratament veti avea un rezultat final care va va multumi cu siguranta. Benzile sunt facute dintr-un tip de plastic flexibil si rezistent, ele avand atasat un adeziv special care le poate mentine in locul in care acestea sunt aplicate.

Cei care au creat acest produs au acordat atentie maxima inclusiv sigurantei de care beneficiaza pacientii care le folosesc.

Smaltul dintilor este protejat pe parcurusl fiecarei utilizari, cantitatea de substanta ce acopera benzile de albire fiind atent dozata de producator. Rezultatul procesului de albire va tine pana la 12 luni. De fiecare data cand aplici benzi de albire pe dintii tai, acestea vor trebui tinute timp de 30 de minute.

Astfel, nu mai e nevoie sa platesti multi bani pe tratamentele de albire facute la cabinetul dentar de medicul stomatolog, ci vei putea obtine acelasi rezultat cu o investitie mult mai mica, intr-un timp mai scurt.

Produsul este deja utilizat de cativa ani in SUA si in alte tari, rezultatele obtinute cu ajutorul lui fiiind foarte bune. Atunci cand cumperi noile benzi de albire dentara din gama 3D Crest Whitestrips, vei gasi in interiorul pachetului instructiuni de folosire ce trebuie respectate intocmai pentru a si sigur ca gingiile nu sunt afectate.

Nu trebuie sa te ingrijorezi daca, dupa inlaturarea benzilor, vei observa unele pete albe pe dinti, ele urmand sa dispara imediat. Acestea sunt rezultatul actiunii gelului special pe care benzile 3D Crest Whitestrips il incorporeaza. O investitie facuta in acest produs este mereu una inspirata si ofera toate motivele de satisfactie pe care oamenii le cauta la produsele de albire dentara.