3D white crest

Va prezentam o serie de produse inovatoare cu rezultate deosebite in procesul de albire a dintilor: 3D White Crest. Acestea sunt preferate de milioane de oameni in SUA si sunt acum aduse pe piata din Romania pentru a le oferi cele mai bune solutii de albire dentara celor care isi doresc produse de calitate superioara la preturi fara concurenta in acest domeniu.

O igiena orala corespunzatoare este primul pas spre obtinerea unei nuante dorite de alb pentru dintii tai.

Din acest motiv, trebuie sa te asiguri mai intai ca nu ai alte probleme de sanatate orala sau dentara si abia apoi sa alegi produsele de albire dentara care ti se potrivesc cel mai bine. Daca esti fumator, e bine de stiut ca acest viciu este un factor important care poate duce la colorarea dintilor si pierderea aspectului lor natural.

Rezultatele optime pot fi obtinute prin imbinarea mai multor produse din gama 3D White Crest.

De la farmacie poti cumpara o periuta speciala pentru albire, iar apoi sa optezi pentru pasta de dinti din aceasta gama de produse de albire dentara. Pasta de dinti conceputa special pentru albirea dintilor actioneaza in acest scop mult mai eficient decat alte tipuri de pasta de dinti.

Apa de gura completeaza foarte bine procesul de igiena si albire dentara si ajuta la obtinerea nuantei dorite a dintilor intr-o perioada scurta de timp.

O igiena dentara optima e pastrata si prin folosirea atei dentare. Pe piata exista mai multe tipuri de ata dentara, inclusiv unele cu aroma speciala sau altele care pot lasa o substanta speciala in spatiul dintre dinti, cu scopul de a preveni depunerea tartrului si cariile dentare in viitor.

Produsele de albire dentara 3D White Crest iti ofera exact ceea ce ai nevoie pentru un zambet de invidiat, care va fi admirat de toti cei din jurul tau.

Pasta de dinti din clasa de produse 3D White Crest contine microparticule special concepute pentru a actiona asupra petelor de suprafata prezente pe dinti. In urma periajului dentar, ea actioneaza si in spatiile interdentare pentru a preveni inclusiv cariile si a curata temeinic fiecare suprafata.

Cei care sunt mereu pe fuga si nu au timp sa foloseasca kituri de albire pot apela la plasturi sau benzi de albire dentara. Aceste produse sunt usor de aplicat, actioneaza imediat si garanteaza rezultate pe termen lung pentru toate persoanele care le folosesc.

Oamenii care vor sa aiba o sanaate orala foarte buna si o respiratie mereu proaspata stiu ca apa de gura este un mijloc obligatoriu care trebuie folosit alaturi de celelalte produse de igiena dentara si orala.

Formula ei speciala iti aduce mai multe avantaje: apa de gura din gama 3D White Crest omoara majoritatea bacteriilor din cavitatea orala, iti albeste dintii si ii protejeaza in viitor impotriva aparitiei unor alte pete. Astfel, beneficiezi de numeroase avantaje atunci cand folosesti aceste combinatii de produse de albire dentara de ultima generatie. In plus, cei care nu sunt multumiti de rezultatele obtinute pot cere inapoi banii investiti in acestea si ii vor primi fara intarziere.