Benzi Crest Whitestrips

Pentru rezultate foarte bune si de durata in privinta albirii dintilor, ai la dispozitie benzile din gama Crest Whitestrips. Acestea va vor oferi nuanta de alb dorita pentru a avea un zambet de invidiat intotdeauna.

Alegand benzile de albire a dintilor, veti evita cheltuirea unor sume mari de bani pentru a urma un tratament profesional de albire la un cabinet dentar. Benzile de albire se pot folosi acasa si ofera o eficienta foarte buna in cadrul procedurii ce trebuie urmate.

Benzile se pot aplica usor pe dinti si se fixeaza foarte bine pe suprafata acestora, gelul special care le acopera actionand imediat si eficient. Aplicandu-le o data pe zi, timp de cate 30 de minute, veti avea nuanta dorita de alb in doar 10 zile de utilizare a acestui tip de benzi de albire a dintilor.

De altfel, rezultatele oferite de acestea sunt identice cu tratamentele cu laser. Lungimea acestor benzi speciale este optima pentru o aplicare pe toata suprafata dintilor si pentru o acoperire mai buna.

Dupa ce iti vei albi dintii cu aceste benzi, rezultatele vor persista circa 18 luni. Benzile sunt acoperite cu un gel de albire pe baza de peroxid si se conformeaza formei dintilor oricarei persoane care le utilizeaza.

Acestea ajuta la pastrarea gelului special pe dinti, astfel incat acesta sa poata patrunde in zona in care se formeaza petele si sub smalt. Cei care se intreaba in legatura cu siguranta oferita de ele trebuie sa stie ca smaltul dintilor nu este afectat in niciun fel de aceste produse si substantele incorporate de ele.

Gingiile pot fi afectate de gelul pe baza de peroxid care acopera benzile de albire, asa ca producatorul a folosit o cantitate controlata de gel pentru ca gingiile sa nu aiba de suferit. Chiar daca ai lucrari dentare, poti sta linistit pentru ca aceste benzi nu le afecteaza deloc.

Totusi, persoanele care poarta aparat dentar nu au voie sa foloseasca acest produs. Medicul stomatolog trebuie consultat in cazul in care o persoana urmeaza un tratament cu medicamente sau daca are alte afectiuni ce pot fi agravate de un tratamament de albire dentara.

Exista si contraindictaii pentru folosirea benzilor de albire dentara. Copiii sub varsta de 12 ani nu trebuie sa le foloseasca, acelasi lucru fiind valabil in cazul femeilor gravide sau al celor care alapteaza.

De asemenea, cei care poarta benzile de albire Crest Whitestrips nu au voie sa manance sau sa bea nimic in timpul purtarii acestora pe dinti. Ele pot fi aplicate si purtate in diverse situatii, chiar si atunci cand faceti dus, in timp ce va pregatiti sa plecati la serviciu dimineata, cand sunteti la volan sau cand vorbiti la telefon. In timpul unor asemenea activitati, benzile vor ramane lipite pe suprafata dintilor si vor actiona asupra acestora in mod eficient.

Benzile de albire din gama Crest Whitestrips sunt solutia perfecta pentru cei care doresc rezultate imediate de albire dentara la costuri mici. Intreg procesul aplicari si dezlipirii lor este usor de executat si nu prezinta niciun risc pentru sanatatea dumneavoastra.