Crest Whitestrips pret

Benzile de albire a dintilor Crest Whitestrips sunt mereu o solutie foarte buna pentru cei care nu au timp pentru a merge la medicul stomatolog pentru mai multe sedinte de albire dentara.

Acestea iti vor albi dintii in doar cateva zile, iar dantura ta nu va avea de suferit deloc, ci, dimpotriva, va fi mai sanatoasa si mai frumoasa datorita acestui tip de tratament inovator cu benzi de albire.

Ele au aceeasi compozitie ca a tratamentului de albire folosit de dentisti in cadrul sedintelor de tratament. Diferenta sta, insa, in faptul ca benzile de albire sunt mai ieftine decat tratamentul profesional aplicat de dentist.

Aceasta metoda ofera siguranta deplina si o calitate ireprosabila a tratamentului de albire. In scurt timp, dintii celor care le folosesc vor deveni mai stralucitori, iar oamenii vor avea un zambet cu adevarat fermecator datorita acestui nou produs.

Prin folosirea corecta a acestor benzi de albire, conform instructiunilor date de producator, poti avea dinti mult mai stralucitori decat te astepti. Prin folosirea produsului Crest Whitestrips, iti protejezi dintii impotriva calculilor si ii protejezi impotriva depunerii tartrului pe suprafata lor sau in spatiile interdentare. Nu este nevoie sa parcurgi proceduri foarte complicate pentru a putea folosi cu succes benzile de albire Crest Whitestrips.

Acestea se aplica usor pe dinti si se adapteaza formei si suprafetei acestora. Nu conteaza ce activitate desfasori in timp ce le porti: poti sa faci sport, sa te uiti la televizor, sa citesti sau sa faci dus. In toate cazurile, benzile raman la locul lor si actioneaza eficient asupra dintilor tai.

Ele au o folie de protectie aplicata pe suprafata lor, in primul rand fiind nevoie de inlaturarea acestei folii. Pasul urmator consta in aplicarea benzilor pe dinti, fara ca ele sa atinga in vreun fel gingiile. Trebuie sa te asiguri, in aceasta faza, ca ele sunt fixate bine.

Daca vrei ca procesul de albire sa fie mai eficient, capetele ramase din aceste benzi se pot indoi in spatele dintilor. Dupa aplicarea lor, benzile de albire Crest Whitestrips trebuie tinute pe dinti timp de 30 de minute. Dupa folosirea fiecarui set de benzi (ele se aplica atat pe dintii de sus, cat si pe cei de jos), benzile trebuie aruncate si nu mai trebuie refolosite. Efectul de albire este exercitat doar asupra dintilor naturali, nu si asupra dintilor artificiali.

In cazul persoanelor cu sensibilitate dentara, folosirea benzilor de albire trebuie intrerupta timp de 2-3 zile, ulterior putand fi reluata. Rezultatele pe care le vei obtine cu ajutorul benzilor de albire sunt cele mai bune inclusiv din punct de vedere financiar, acesta fiind motivul pentru care benzile de albire sunt utilizate de tot mai multi oameni.

Poti comanda acum produsul nostru de albire denara si vei vedea ca beneficiezi de cel mai bun pret de pe piata. Rezultatele eficiente si imediate asigurate de benzile de albire sunt cele mai bune pentru persoanele care sunt mereu pe fuga, nu vor sa mearga la dentist pentru aceasta procedura si au nevoie de dinti mai albi in scurt timp.