Cum sa iti albesti dintii?

Albirea dintilor nu mai este acum un tratament destinat doar vedetelor si persoanelor publice care vor sa aiba mereu un zambet de invidiat. Tratamentele de albire a dintilor au devenit accesibile tuturor celor interesati de acest aspect al sanatatii orale, iar piata de profil ofera numeroase solutii si tratamente de albire pe care le poti incerca in functie de nuanta pe care vrei sa o obtii pentru zambetul tau.

Albirea dintilor se poate face atat la cabinetul dentar, cat si acasa. Daca vei merge la stomatolog pentru acets tratament, el se va asigura, in primul rand, ca nu ai alte probleme dentare sau orale care pot interfera cu tratamentul de albire aplicat de el. In general, in cateva sedinte in care vei sta in scaunul stomatologic putin timp, el iti va aplica pe dinti o solutie speciala care va fi activata cu o lampa aflata in dotarea cabinetelor stomatologice.

Daca ai carii, tartru sau pete pe dinti, dentistul va trata mai intai aceste probleme deoarece albirea nu poate fi eficienta in astfel de conditii. Cei care au lucrari dentare la dintii anteriori si li s-a pus un implant, o coroana sau o punte, de exemplu, trebuie sa stie ca solutiile de albire nu actioneaza asupra dintilor artificiali.

Traim acum intr-o societate care pune pret pe modul in care aratam si succesul nostru in societate depinde si de acest lucru. Astfel, e obligatoriu sa avem dinti sanatosi si stralucitori.

Femeile insarcinate nu trebuie sa recurga la procedeul de albire a dintilor, acelasi sfat fiind valabil si pentru femeile care alapteaza si pentru persoanele care au boli ale gingiilor sau cu eroziune dentara.

Procedura de albire executata de stomatolog are o eficienta ridicata, rezultatul albirii profesionale de acest tip putand sa ramana pana la 2-3 ani la acelasi standard. Explicatia sta in faptul ca dentistul foloseste o concentratie ridicata de peroxid pentru a obtine aceste rezultate.

In acelasi timp, exista si varianta albirii dintilor cu un kit de albire sau cu produse profesionale cumparate de la farmacie sau din mediul online. Produsele Crest 3D White si-au dovedit deja eficienta in SUA, acolo unde foarte multi oameni le folosesc de mult timp si sunt foarte multumiti de rezultatul obtinut cu o investitie bine facuta in aceste produse.

Pasta de dinti Crest Pro-Health, apa de gura Crest 3D White Luxe, apa de gura Crest 3D White si plasturii Crest White strips sunt produse extraordinare de albire dentara prezente acum, in premiera, si in Romania.

Albirea dentara facuta acasa este usor de folosit si are intotdeauna rezultate garantate, daca este facuta conform instructiunilor producatorului. Acest produse de albire dentara incorporeaza solutii foarte eficiente care isi vor arata rezultatele in doar cateva zile de la folosirea lor.

Daca ai dinti sanatosi si vrei sa ii albesti, poti recurge la plasturii sau benzile speciale de albire. Aceste produse se aplica usor pe dinti si sunt acoperite cu o solutie care actioneaza asupra lor imediat.

Periajul dentar este o metoda primara de pastrare a unei igiene orale corespunzatoare. Poti avea dinti mai albi doar prin utilizarea unei paste de dinti din gama Crest 3D White, solutie care poate fi completata foarte bine de utilizarea apei de gura din aceeasi gama.