Intrebari Frecvente

Intrebari Crest 3D White

Este Crest Pro-Health o pastă de dinti sigură?
Da, pasta de dinti Crest Pro-Health este sigură si eficentă atunci cand este utilizată corect. Toate produsele Procter & Gamble aderă la standardele de sigurantă, toate produsele trec printr-o evaluare riguroasă inainte de a iesi pe piata.
Pasta de dinti Crest Pro-Health are Triclosan?
Toate produsele Crest Pro-Health sunt fară triclosan.
Ce este pasta de dinti Crest Pro-Health?
Pasta de dinti Crest Pro-Health cu fluour de staniu este produsa intr-un mod unic pentru a oferi protectie in potriva cariilor, gingivitei, placii, sensibilitatii dintilor, depuneri de tartru, plus iti improspateaza respiratia. Pasta de dinti ofera de asemenea rezultate excelente in albirea dintilor.
Ce este Polyfluorite System™?
Polyfluorite System™ combina două ingrediente puternice: fluorura de staniu terapeutic pentru a proteja impotriva placii, gingivitei, cariilor dentare, sensibilitatea dintilor si hexametafosfat de sodiu acesta este un ingredient puternic ce lupta cu succes inpotriva tartrului. Cele două ingrediente impreună oferă protectie unică pentru dinti.
Care sunt diferentele dintre fluorura de staniu si fluorura de sodiu?
Atat fluorura de staniu si fluorura de sodium ofera protectie impotriva cariilor, fluorura de staniu protejază impotriva placii, gingivitei si sensibilitatii dentare.
Pasta de dinti Crest Pro-Health contine mai mult fluor decat alte versiuni Crest?
Nu, pasta de dinti Crest Pro-Health contine fluorură de staniu, această formulă are aceeași concentrație de ioni de fluorură ca si fluorură de sodiu 0,243% în alte produse Crest.
Este pasta de dinti Crest Pro-Health diferită de alte paste de dinti?
Pasta de dinti Crest Pro-Health este singurul brand care oferă o astfel de gamă largă de benificii intr-un singur tub . Pasta de dinti Crest Pro-Health cu fluor de staniu oferă protectie in potriva cariilor, gingivitei, placii, sensibilitătii dentare, improspatează respiratia si nu in ultimul rand albeste dintii.
Este Pasta de dinti Crest Pro-Health diferita de alte produse contra sensibilitătii dintilor de pe piată?
Pasta de dinti Crest Pro-Health este prima pastă de dinti care ofera mai multe beneficii suplimentare prin protejarea impotriva cariilor, gingivitei, placii, sensibilitătii dentare ,improspatează respiratia. Fată de alte produse de pe piată Crest Pro-Health lupta cu success impotriva gingivitei.
Cum actioneaza pasta de dinti Crest Pro-Health pentru a preveni gingivita?
Cand te speli cu pasta de dinti Crest Pro-Health fluorura de staniu este eliberată in gură. Fluorură de staniu terapeutica este un agent anti-microbian puternic care omoară si inhiba bacteriile daunătoare care cauzeaza placa si gingivita.

Intrebari generale Crest Whitestrips

Care sunt beneficiile utilizarii produselor Crest Whitestrips?
Fiecare sistem de albire Crest 3D White Whitestrips garantează că indeparteaza petele de suprafată, precum si petele din profunzimea smaltului, iar rezultatul va fi o albire de durată.
Produsele Crest Whitestrips sunt periculoase pentru dinti sau pot distruge smaltul?
Nu, acest produs este creat pentru a fi sigure si eficiente atunci cand sunt utilizate conform instructiunilor. Toate produsele noastre sunt sigure si nu afecteaza smaltul dentar. Produsele Crest 3D White Whitestrips contin acelasi ingredient ca si cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dintii.
Cum functioneaza Crest 3D Whitestrips?
Crest Whitestrips sunt fasii subtiri si flexibile, care sunt acoperite cu gel de albire pe bază de peroxid. Conceput pentru a se adapta formei dintilor dumneavoastră, acestia functionează prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt.
Când voi începe să obtin rezultate cu Crest Whitestrips?
Rezultatele vizibile variază de la o persoana la alta, majoritatea oamenilor incep sa vadă rezultate pe la jumatatea tratamentului, rezultatele complete vor fi la finalizarea tratamentului. Daca doriti sa obtineti rezultate vizibile intr-un timp mai scurt puteti incerca Crest Whitestrips 3D Supreme FlexFit, rezultate vizibile dupa doar 3 zile. Fiecare tratament pentru albire va oferă un zambet vizibil mai alb. In cazul in care nu sunteti multumiti aveti posibilitatea de a returna produsul pentru a vă primi banii inapoi.
Cat tipm va dura albirea?
Pastrarea albului dintilor pentru o perioada mai lunga de timp pana la 12 luni, este influentat de mai multi factori, frecventa consumului de cafea, ceai, cola, vin rosu sau fumul de tigară.
Pot purta plasturii de albire mai mult timp decat este precizat pe intructiunile de folosire pentru a obtine un rezultat mai bun?
Recomandăm folosirea plasturilor pentru albire conform instructiunilor de folosire, folosirea excesivă poate duce la sensibilitatea dentara si/sau discomfort gingival.
Cum pot mentine albul dintilor?
Dupa folosirea tratamentului de albire puteti pastă zambetul stralucitor cu ajutorul plasturilor Crest Whitestrips 3D Gentle Routinecu doar 5 minute, ajută la prevenirea petelor de zi cu zi cauzata de obiceiuri alimentare ce ingălbenesc dintii.

Intrebari de utilizare

Cum functionează Crest 3D White Whitestrips?
Crest Whitestrips sunt fasii subtiri si flexibile, care sunt acoperite cu gel de albire pe baza de peroxid. Conceput pentru a se adapta formei dintilor dumneavoastra, acestia functionează prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt.
Cum pot utiliza Crest 3D White Whitestrips?
Indicat este sa nu va spalati pe dinti inainte de aplicare. Deschideti plicul si scoateti plasturii. Utilizati benzile cu mainile uscate. Dezlipiti cei doi plasturi de pe suportul de plastic. Pentru o aplicare mai usoară se aplica banda de jos prima. Aliniati plasturele cu gingia si apasăti usor pentru un contact bun. Indoiti restul plasturelui după dinte pentru o fixare mai bună. Folositi plasturii conform timpului specificat in instructiunile de folosintă, apoi dezlipiti-i si aruncati-i la gunoi.
Este bine să utilizați plasturii Whitestrips unul dupa altul?
Da, cu Crest 3D White Whitestrips puteti utiliza un plasture unul după altul. Purtati plasturii conform instructiunilor de timp recomandat de producator, dacă este necesar puteti aplica o a doua banda.
Este bine să utilizați kituri de albire unul după altul ? Pot folosi un Kit intensiv de albire precum Crest Whitestrips 3D Supreme FlexFit si apoi benzi de intretinere Crest Whitestrips 3D 5 Minute?
Da. Cu Crest Whitestrips 3D White, puteți utiliza o bandă una după alta. Purtati plasturii conform instructiunilor de timp recomandat de producator, apoi eliminați; clătiți sau ștergeți, dacă este necesar, apoi se aplică o a doua bandă. Pentru a menține zambetul mai alb puteti sa utilizati până la două tratamente de albirea dintilor pe an sau încercați Crest 3D White Whitestrips 5 minute o dată pe zi, aceste benzi albesc si ajută la protejarea împotriva zambetul de galben. Daca simti ca aveti nevoie sa va albiti dintii mai des, vă sugerăm să vorbiti cu medicul stomatolog despre concentratia de peroxid a produsului nostru profesional Crest Whitestrips 3D Supreme FlexFit.
Ce se întâmplă dacă săriti peste o aplicare de albire?
Puteți sări peste o etapa de aplicare, acest lucru nu vă afecta rezultatul final al tratamentului de albire.
Pot schimba banda de pe arcada superioara cu cea inferioară si invers?
Nu, nu recomandăm comutarea benzilor. Cu toate ca benzile ar functiona in continuare daca sunt inversate, fiecare bandă superioară este proiectată special pentru a acoperi zona dintilor de sus în timp ce fiecare bandă inferioară este proiectată special pentru a acoperi zona dintilor inferiori. Benzile au fost concepute pentru a se fixa pe fiecare arcadă destinata. Purtand o bandă mai mică pe dintii de sus va aduce la o zonă acoperită mai mica pe suprafata dintelui.
Ce se întâmplă dacă am probleme cu indepartarea Crest Whitestrips 3D Vivid sau Professional Effects?
Crest Whitestrips 3D Vivid si Professional Effects sunt proiectate astfel incat sa nu aveti neplaceri in timpul purtării si pot fi indepartati cu usurintă. În cazul în care întâmpinați probleme la îndepărtarea benzii, apucati banda de pe partea din spate a dintilor, apoi dezlipiti restul de benzi de pe dinți.
Pot purta Crest Whitestrips 3D Gentle Routine sau Crest Whitestrips 3D 5 Minute Touch-ups mai mult de 5 minute pentru a obtine rezultate mai bune de albire?
Este indicat sa se limiteze utilizarea la doar 5 minute pe zi. Marirea timpului de utilizare poate duce la sensibilitate a dintilor.
Dacă doriti rezultate de albire mai rapida va rugam sa incercati benzile de albire Crest Whitestrips 3D Vivid este conceput pentru a fi purtate timp de 30 de minute pe zi și să ofere rezultate în numai 10 zile de utilizare.
Pot sa refolosesc o bandă pentru albire?
Nu, refolosirea benzilor nu este indicat deoarece nu veti mai obtine efectul de albire. Chiar dacă s-ar putea să fi ramas gelul pe banda atunci când îl scoateti, cea mai mare cantitate de peroxid de hidrogen a fost epuizat.
Este bine să utilizați Crest Whitestrips 3D White pe dinți din spate?
Nu, nu este recomandat. Fâșiile prevăzute pentru dintii superiori și inferiori sunt proiectate pentru a se potrivi numai pe dintii din față. Folosind benzile pe dintii din spate pot avea ca rezultat alunecarea benzilor pe perioada folosirii.
Ce se întâmplă dacă după folosirea benzilor de albire, apar pete albe pe dinti?
Petele albe sunt temporare. Aceste pete se pot forma in urma deshidratarii smaltului, nu afectează smaltul și vor dispărea intr-o perioadă scurtă de timp.
Ce se intampla dacă am salivă mai abundentă pe perioada utilizarii benzilor de albire?
Este o reactie naturală intre salivă si peroxidul de hidrogen de pe benzile dumneavoastră. Fluxul de salivă crește de fiecare dată când introduceti un obiect de orice fel în gură. Această reactie intre salivă si peroxid impreuna produce o usoară spumă pe banda de albire.
Cum pot elimina gelul lăsat pe dinți după utilizarea benzilor?
In cazul in care observati că pe dinti ramane gel după inlaturarea benzilor, trebuie sa folositi imediat periuta si pasta de dinti pentru a inlatura excesul de gel.
Dintii mei se vor pata mai repde dupa folosirea tratamentului de albire?
Nu. Tratamentul de albire nu influienteaza patarea dintilor mai repede.
Pot să mănânc în timpul purtării benzilor de albire?
Nu este recomandat să mancati in timp ce purtati benzile, acest lucru poate afecta rezultatele de albire.
Pot să beau apă în timp ce poart benzile pentru albire?
Nu este recomandat consumul de lichide acest lucru poate afecta rezultatul de albire.
Pot purta benzile pentru albire in timplul somnului?
Este interzis sa adormiti in timp ce utilizati benzile pentru albire.
Pot sa ma spăl pe dinti inainte de utilizarea benzilor pentru albire?
Indicat este sa nu va spălati pe dinti inainte de aplicare, deoarece periajul dintilor poate irita gingia, este recomandat lăsarea unei perioade de timp intre periaj si aplicarea benzilor.
Pot să mă spal pe dinti imediat dupa ce am folosit benzile pentru albire?
Da. După utilizarea benilor de albire este indicat periajul usor al dintilor pentru a indepărta excesul de gel.
Pot să folosesc Crest Whitestrips după un detartraj profesională efectuata la un cabinet stomatologic?
Se pot aplica benzile dupa o pauza de cateva zile de la detartraj, în caz contrar este posibil să aveți un disconfort. Vă recomandăm să discutați acest lucru cu medicul stomatolog.
Pot folosi pasta de dinti pentru albire în timp ce folosesc benzi pentru albire?
Da. Va recomandam sa folositi Pasta de Dinti Crest 3D Glamorous White sau Pasta de dinti Crest 3D White Brilliance pentru a ajuta la mentinerea zambetului strălucitor.
Pot folosi apa de gură după folosirea benzilor pentru albire?
Este bine sa folositi apa de gură după utilizarea benzilor pentru albire. Vă recomandăm să utilizați apa de gură Crest Glamorous White sau Crest 3D White Luxe Arctic Fresh pentru a păstra mentinerea dintilor albi sanatosi si o respiratie proaspată.
Pot folosi Crest 3D White Whitestrips dacă acestea au expirat?
Cu toate ca Crest 3D Whitestrips care au trecut termenul de valabilitate sunt încă sigure, dar nu recomandăm utilizarea lor peste data lor de valabilitate, deoarece eficacitatea ingredientelor de albire va fi slabă.
Ce se întâmplă dacă nu văd rezultatele după utilizarea benzilor pentru albire?
Este recomandat sa folositi produsul conform instructiunilor de utilizare de pe ambalaj pentru a obtine efectul optim.
În cazul în care dinții sunt decolorati sau pătati în mod semnificativ, este posibil să trebuiască să utilizați 2 cutii de Crest Whitestrips 3D White, inițial pentru a obține rezultatul dorit. De asemenea, vă recomandăm să folosiți pasta de dinti Crest 3D Glamorous White pentru a indeparta ușor petele de suprafață de zi cu zi. Puteți încerca, de asemenea, Crest Whitestrips 3D 5 Minute Touch-ups, care au fost formulate special pentru a fi utilizate în fiecare zi. Cu toate acestea, în cazul în care sunteți nemulțumit de rezultatele obtinute, Smile Bright va returnaza banii.
Pot fuma in timp ce port benzile pentru albire?
Nu este recomandat sa fumati in timp ce purtati benzile pentru albire deoarece poate afecta rezultatul.
Benzile pentru albire pot fi utilizate de către copii?
Copiii sub varsta de 12 ani nu trebuie sa le folosească, acelasi lucru fiind valabil in cazul femeilor gravide sau al celor care alaptează.

Transport

 Preturile afisate nu includ si taxele de transport, pretul transportului este 18 Ron.

 Durata livrarii este de 24 de ore de la confirmarea comenzii.

 Programul  de lucru este  de luni pana vineri intre orele 09-19, sambătă 10-16.

 Plata se va face ramburs, la ridicarea produsului .