Metode de albire a dintilor

Toti dorim sa avem dinti sanatosi si, mai ales, frumosi. Albirea dintilor este un procedeu la care apeleaza tot mai multi oameni in zilele noastre deoarece societatea pune accent din ce in ce mai mult, pe aspectul placut al fizicului nostru si, mai ales, asupra unui zambet sanatos si stralucitor.

Cei care lucreaza in domenii in care e nevoie de o interactiune continua cu ceilalti trebuie sa acorde o atentie speciala tututor aspectelor legate de modul in care ei arata si se imbraca.

O dantura sanatoasa si stralucitoare iti va consolida increderea in propriile forte si te va ajuta sa devii o persoana importanta in domeniul tau profesional. Fata de trecut, prezentul ne aduce mult mai multe variante de a avea o dantura de invidiat, care sa fie admirata de toti cei din jurul nostru.

In privinta metodelor de albire a dintilor, trebuie sa stii ca ai o multime de solutii. Poti folosi pasta de dinti speciala pentru albire, apa de gura, kituri de albire dentara, plasturi de albire a dintilor, benzi pentru albirea dintilor sau poti apela la un tratament profesional facut in cabinetul dentar.

Toate aceste solutii de albire dau rezultate imediate, insa fiecare ofera o perioada diferita de timp in care rezultatele albirii dentare sunt mentinute. Albirea facuta la cabinetul stomatologic este cea mai recomandata din punct de vedere al durabilitatii in timp, insa si produsele profesionale de albire dentara sunt eficiente si ofera rezultate durabile.

Acest procedeu garanteaza cele mai bune rezultate atunci cand nu exista alte probleme dentare sau probleme ale cavitatii orale.

Astfel, in cazul dintilor cariati, degradati, in cazul gingivitelor, bolii parodontale sau aftei, tratamentul de albire a dintilor nu trebuie inceput deoarece pacientul poate avea probleme de sanatate mai grave in continuare.

Pasta de dinti conceputa special cu scopul de a albi dintii poate indeparta petele de suprafata de pe dinti deoarece ea contine si agenti abrazivi de mici dimensiuni care pot actiona la acest nivel.

Daca doriti o comparatie, o pasta de dinti de albire poate schimba culoarea dintilor cu o nuanta, pe cand procedeul de albire profesionala executat de stomatolog poate albi dintii cu pana la opt nuante de alb.

Exista si kituri de albire ce pot fi cumparate de la farmacie, iar in cazul acestora trebuie respectati anumiti pasi obligatotii care sa duca la cele mai bune rezultate. Aceste kituri includ si un gel special pe baza de peroxid, al carui efect asupra dintilor va persista in jur de cateva luni. In alte cazuri, in care cei ce doresc sa isi albeasca dintii vor o solutie mai comoda, pot fi alese si anumite benzi speciale care se aplica pe dinti.

Iti poti mentine o respiratie proaspata in timpul zilei si poti avea dinti mai albi folosind o combinatie de pasta de dinti speciala si apa de gura cu rol de albire dentara. Acestea sunt printre cele mai folosite metode de igiena dentara la nivel mondial, cu rezultate imediate si clare. Cu ajutorul lor vei evita si aparitia unor afectiuni dentare si orale, conferind dintilor o stralucire cu adevarat impresionanta.