Plasturi pentru albirea dintilor

Toti oamenii vor sa aiba o dantura de invidiat, sanatoasa si stralucitoare. Tot mai multi se indreapta spre metode si produse de albire dentara care ii pot ajuta sa aiba un zambet atragator. O dantura sanatoasa, de un alb imaculat, este cea mai buna metoda prin care putem crea celoralti o impresie foarte buna despre noi.

Ingrijirea corepunzatoare a dintilor te ajuta sa iti consolidezi increderea de sine si sa transmiti siguranta si incredere celor cu care intri in contact zi de zi.

In general, pentru a ne mentine dantura sanatoasa, cu o nuanta naturala cat mai atragatoare a dintilor, trebuie sa ne luam anumite masuri de protectie. Igiena dentara corespunzatare este esentiala pentru orice persoana. Pentru cele mai bune rezultate putem combina periajul dentar cu apa de gura si folosirea atei dentare, iar beneficiile se vor vedea imediat.

In al doilea rand, un aspect placut al danturii noastre poate fi pastrat daca evitam alimentele si bauturile care prezinta riscuri din acest punct de vedere.

Astfel, trebuie evitate alimentele si bauturile care au o culoare pronuntata, asa cum sunt coacazele, sfecla rosie, cafeaua, bauturile racoritoare sau cele alcoolice. O metoda eficienta si usor de folosit de albire a dintilor o reprezinta plasturii special folositi in acest scop. Ei sunt acoperiti cu un gel pe baza de peroxid cu ajutorul caruia se obtine nuanta dorita a dintilor intr-o perioada de timp optima.

Prin aplicarea plasturilor de albire a dintilor 3D Crest Whitestrips nu vei intampina neplaceri de ordin estetic si practic atat timp cat ii vei purta. In plus, plasturii de albire sunt subtiri si au o flexibilitate ridicata care te ajuta sa desfasori si alte activitati atunci cand ii aplici pe dinti.

Fata de efectul de albire, plasturii iti aduc si avantajul mentinerii unei danturi sanatoase pe termen lung. Calitatea acestei solutii de albire este garantata deoarece plasturii includ aceeasi solutie de albire folosita de dentisti in cadrul tratamentelor facute la cabinetul stomatologic.

Daca ai lucrari dentare artificiale ale dintilor frontali (cei vizati de tratamentul de albire cu plasturi) trebuie sa stii ca albirea dentara nu are efect asupra acestor lucrari protetice. In plus, petele prezente pe dinti din cauza unor tratamente medicamentoase nu isi pot schimba culoarea in albul dorit de dumneavoastra, in astfel de cazuri fiind indicata consultarea unui medic stomatolog care va poate oferi cele mai bune sfaturi si solutii in aceasta privinta.

Rezultatele plasturilor de albire difera de la o persoana la alta deoarece pacientii au particularitati diferite si necesita o anumita perioada in care sa aplice pe dinti plasturii de albire dentara. In general, in doar cateva zile de utilizare a plasturilor de albire dentara 3D Crest Whitestrips veti observa rezultate vizibile si va veti convinge de eficienta acestei solutii.

Ulterior, dupa ce ati obtinut nuanta dorita a dintilor anteriori, veti fi nevoit sa respectati anumite indicatii referitoare la folosirea alimentelor si bauturilor cu risc de colorare a danturii intr-o nuanta inchisa.

Nu ezitati sa comandati plasturii de albire dentara, iar in cazul in care rezultatele nu va multumesc, aveti posibilitatea de a returna produsul pentru a va primi banii inapoi.